Rensa sökfältet efter slutförd samtalsflytt
Rensa sökfältet efter slutförd samtalsflytt
När du har ett samtal som du vill flytta kan du enkelt hitta den kontakt du vill flytta samtalet till genom att söka i sökfältet och därefter göra din flytt. I vissa fall vill man att sökfältet rensas efter att flytten är gjord och ibland inte. Vi låter dig därför välja hur du vill att appen ska uppföra sig i dessa lägen:
|
![]() |
Läs mer:
