Advoco hjälpcenter

Inställning Automatisk in- & utloggning

Auto in- & utloggning

Här kan du aktivera möjligheten till att automatiskt loggas in och ut i din grupp när du har en aktiv Stör Ej.

Är funktionen aktiv så loggas du ut från de grupper du är inloggad i förutsatt att du inte är ensam inloggad, då du förblir inloggad. När du sedan blir tillgänglig igen loggas du automatiskt in i de grupper du blev utloggad från.

Har du inte aktiverat denna funktion så kan du fortfarande manuellt logga ut ur gruppen då du inte vill bli störd av gruppsamtal. 

 

Senast uppdaterad 2021-11-23