Temporärt visningsnummer
Temporärt visningsnummer
Visningsnummer är det telefonnummer som syns för mottagaren på dina utgående samtal
- I Appen kan du välja att temporärt visa ett annat nummer än du brukar. Detta är praktiskt när du vill ringa ett samtal med ett visst visningsnummer.
- Inställningen gäller i 30 sekunder, sedan går numret tillbaka till ditt vanliga.
- Du kan välja visningsnummer från en lista:
- Dina egna nummer i tjänsten, såsom fastnummer och mobilnummer.
- De gruppnummer som tillhör dina grupper.
- Dolt nummer, då visar du inget nummer alls.
Mobilappen
Gör så här:
- Klicka på ditt nummer uppe i högra hörnet.
- Välj ett nummer, eller dolt nummer, ur listan.
- Medan telefonikonen blinkar så är det temporära visningsnumret aktivt.

PC-appen
- Klicka på ditt nummer nere i högra hörnet
- Välj ett nummer, eller dolt nummer, ur listan
- Medan telefonikonen blinkar så är det temporära visningsnumret aktivt.

Tips! Det spelar ingen roll vilken av dina registrerade telefoner du ringer med, du kan exempelvis sätta det temporära visningsnumret i mobilappen och sedan ringa från din bordstelefon. Samtalet kommer att visa ditt temporära visningsnummer ändå.
Du kan också schemalägga så att systemet automatiskt visar rätt visningsnummer på dina samtal under arbetstid och utanför arbetstid.
Läs mer: