Advoco hjälpcenter

Öppna / Stäng grupp manuellt

 

Konfiguration

Funktionen kräver att användaren har någon av behörigheterna

Funktionen aktiveras på gruppen i administratörsgränsnittet.

Hur fungerar det?  

Behöriga användare kan enkelt öppna eller stänga en grupp, och därmed åsidosätta gruppens öppetschema. Exempel:

Den manuella ändringen är giltig till nästa schemalagda ändring.

PC-appen

I hemskärmens grupplista ser du dina grupper. I bilden ser du en öppen grupp som kan manuellt stängas av användaren genom att trycka på det låsta hänglåset.

mceclip0.png

Tips! Om du inte ser ett hänglås är gruppen inte konfigurerad för att manuellt öppnas och stängas, eller så har du inte fått rätt behörighet att manuellt öppna / stänga grupper. 

Läs mer

 

Senast uppdaterad 2021-03-22