Advoco hjälpcenter

Manuellt Öppna / Stäng grupp

Med denna funktion kan en Gruppadministratör eller annan behörig användare använda mobilappen för att  frångå ett existerande schema för en grupp och manuellt kunna styra öppet/stängt.

Exempel:

Den manuella ändringen gäller fram till nästa schemalagda ändring. Dvs, öppnar jag tidigt så gäller det fram till nästa schemalagda stängning, stänger jag tidigt så gäller det fram till nästa schemalagda öppning.

Förutsättningar

Grupper kan aktiveras för att tillåta att manuellt öppnas och stängas, endast grupper med denna funktion aktiverad kan använda funktionen. Prata med din systemadministratör.

Användare med behörighet har tillgång till funktionen. Följande behörigheter öppnar funktionen och ger tillgång till funktionen på företagets samtliga grupper konfigurerade för funktionen. 

Gör så här

På hemskärmens gruppvy kan du swipa till vänster på önskad grupp.

  • Grupper aktiverade för manuellt öppnas / Stängas visar då ett hänglås. Klicka på stängt hänglås för att stänga. Klicka på öppet hänglås för att öppna.
  • Appen vill att du bekräftar ändringen innan det slår igenom.
  Home_Group_Manual_OpenClose.jpg

Grupper du själv inte är medlem i hittar du i den interna kontaktboken.

  • Klicka på önskad grupp
  • Grupper aktiverade för att manuellt kunna öppnas och stängas visar då ett hänglås i den övre delen av skärmen. Klicka på hänglåset för att öppna/stänga.
  • Appen vill att du bekräftar ändringen innan det slår igenom.
  mceclip0.png mceclip1.png

 

Läs mer:

Senast uppdaterad 2021-03-22